torsdag 22 oktober 2009

Torsdag!

Hej hallå kära vänner!

Vi tackar och bockar för alla hjälpsamma ord och Mats hälsar tack för alla kryapåsig hälsningar.

Imorse, 7.10 närmare bestämt så var Mats på magnetröntgen. Tack snälla rara mor min som kom och skjutsade honom så vi slapp slita upp Ebba mitt i natten :)
Vi tog oss en sovmorgon till 9.00 skönt! 10.00 hade vi tid på BVC, lilla skrutten är 59 lång och väger 5390 nu, en stor tjej! Hon är ett snäpp över på längdkurvan. Undrar var den genen kommer ifrån. Om detta fortsätter är oklart men kommer hon om si så där en 13-14 år och vill bli fotomodell blir svaret blankt NEJ! Kommer ej på frågan :)

Svaret på röntgen får vi troligtvis till veckan, på tisdag skall han träffa en knäspecialist på Ortopeden och då får vi svar på hur man skall gå vidare. Vi får verkligen hoppas att det inte är mer som är skadat. Vad vi vet idag är det väldigt lång konvalescens på en sån här skada. Speciellt då det är både fraktur och avslitet ledband. Lyckligtvis har han inte så särskilt ont just nu men han har ju en gipsskena från höft till fot så det innebär soffläge. Tur att vi har världens snällaste lilla tjej. Babygymmet som vi fått låna av Viggo är helt suveränt och det ger mig lite tid till annat.. När hon inte äter eller sover så ligger hon och jollrar och "gymmar" för fulla muggar. Det här kommer att gå bra! Hoppas bara inte att Mats blir borta allt för länge från jobbet så vi äventyrar våran Filippinerna resa. Men allting ordnar sig!

Torsdag idag och det är som ni kanske vet vid det här laget, städdag. Ska bara göra lite lunch till oss sen drar jag igång. Ebba sover på balkongen och brukar göra det ett par timmar mitt på dagen så jag hoppas att jag hinner klart.
Och rara Mats ligger där med sitt gipsade ben och säger men jag kan nog dammsuga iallafall.. Haha skulle inte tro det!

Klara, färdiga, gå nu kör vi!

1 kommentar:

  1. Hejsan Sofia :)

    Vilken mysig blogg du har. Kul att läsa om erat liv med lilla Ebba. Det verkar verkligen som du trivs kanon med att va mamma. Såå glad för er :D

    Hoppas det ordnar sig på ett bra sätt med Mats knä. Fick fan fantomsmärtor när jag läste om det :S Hurv!!

    Ha det bra.
    Kram

    SvaraRadera