tisdag 20 oktober 2009

Shit happens.

Vet ni vad, jag har något trist att berätta....

Mats har idag på jobbet under en idrottslektion visat sina elever hur man INTE ska hoppa på en trapets. Han hoppade nämligen lite galet och hamnade i en ambulans med morfin-injektioner.
Han är äntligen hemma men med ett ledband på yttre sidan av sitt vänstra knä som är av och som dessutom, har slitit av en bit av benet som ledbandet satt fast i. Imorgon ska han tillbaka för en magnetröntgen då dom tror att mer delar i knäet är skadat. Citerar vad doktorn hade att säga " Jadu ångrar du dig att du hoppat studsmatta? För detta är en väldigt ovanlig skada och som sagt vi kontaktar dig imorgon då vi bestämt vad vi ska göra och det lär dröja minst 3-4 månader innan du kan hoppa studsmatta igen". Tackarrrrrr.
Så imorgon ska vi tillbaka för en magnetröntgen och det ska tas beslut om han skall opereras eller helgipsas. Jag skall fråga ortopeden om dom kan när dom lixs är igång operera fast ett par extra händer på mig, får som en känsla att det kan behövas för en tid framöver, eller vad tror ni?

Ja vad säger man, shit happens.

Godnatt

4 kommentarer:

  1. Nej men usch då!! Hoppas att det går bra...Du ska se att du fixar det Sofia, man blir värsta supermorsan när man måste! Kram och hälsa krya på dig...

    SvaraRadera
  2. STACKARS MATS!!!!! Viggo skickar lite krya-på-dig-cyber-kramar

    SvaraRadera
  3. Men shit det lät ju allvarligt. Mats alltså. Hoppas verkligen att det inte är så farligt som det låter. Men ni får väl kanske se det från den positiva sidan, nu får han vara hemma med Ebba lite mer=)

    SvaraRadera
  4. Hälsa Mats från oss att han kryar på sig snabbt!!!
    Du kommer fixa det galant Sofia, du är ju en grym morsa!! =)

    SvaraRadera