lördag 27 februari 2010

Yra höns!

Ni vet hur det brukar vara dagarna innan man skall resa, man är lite allmänt stressad och resfebern stiger. Kan ju bara meddela att inför resa med en bebis är det än värre. Vi springer mest bara runt som yra höns och får knappt något gjort. Resväskan är på vid gavel och det hamnar en pryl där lite nu och då (mest något som man skall försöka att plocka bort men inte vet vart man ska stoppa den). Inget vettigt med andra ord. Hur som haver så verkar vi ha handlat det mesta som skall handlas i varje fall. Helt sjukt bara Ebbas solskyddskläder gick på en tusing. Men vi köpte ett par bobux och dom kan hon ju ha redan nu och efter resan med för den delen!
Tjusiga visst?

Sen har vi handlat massor med käk till henne, både barnmat, fruktpureér, gröt och välling! Tänkte att vi tar med både drickfärdig välling och vällingpulver. Dom drickfärdiga kan ju vara bra att ha på flyget och om vi ska ut och äta sent någon kväll! Kan man ju bara värma och sen kan hon slurpa i sig den i vagnen!
Vi har även varit och växlat lite pengar. Typiskt dom hade bara filippinska pesos för 500 kr hemma, men vi kan beställa hem mera tills på onsdag sa den gulskjortade killen på andra sidan glaset. Jadu onsdag är det försent då är vi redan på väg svarade jag glatt. Vi fick med oss lite nya 100 Euro sedlar, det skulle tydligen vara en hit att växla in dom på plats, förstod inte riktigt varför men han slog ett slag för det så vi litade på honom helt enkelt!
Imorgon blir det att försöka struktera oredan lite, städa och försöka att packa!
Hm läste just lite om ön vi skall till och den är inte större än 7 km lång och 2 km bred. Bildgooglade Boracay och detta är resultatet!



Fy så jag längtar nu!

1 kommentar:

  1. Det är säkert så att ni får en bra kurs på euron där nere då dom vill ha euro. I vissa länder är det mer populärt än den egna valutan.
    Hoppas ni kommer er iväg, jag ska hålla tummarna här nere! :)
    Kram

    SvaraRadera