fredag 1 januari 2010

Tjugohundranioårskrönika

Tjugohundranio inleds med ett "sjukt" gäng nyårsfirare. Div krämpor som feber, kräkningar, graviditetsillamående och trötthet resulterade i en tidig kväll...
Men det blev bättre...

Januari- Jag och Mats åker för att besöka mina kusiner med familj i Stockholm där vi i samlad trupp går på Idrottsgalan i Globen.

Februari- Vi åker på en Weekend till Sundsvall, bor på hotell, shoppar på IKEA och har det bra (Skall inte nämna att hotellrummet där vi betalat extra för bastu på rummet och några kvm större liknar en rysk bordellmammas rum och graviditeskrämporna plågar mig, jag mår så illa och kräks pga vår lilla skatt). Jag köper den första graviditetstidningen.


Mars- Vi får se det lilla pyret för första gången på Ultraljudet och vi åker på fjällsemester till Hemavan.



April- Temadagar med jobbet på vackra Gålsjö bruk, två trevliga dagar med planering, förträfflig mat i trevligt sällskap.
Åker på Hjärtsviktskurs i Stockholm.


Maj- Är toastmaster på Simon och Malins bröllop, Hasar mig runt Blodomloppet, åker på ännu en kurs i Stockholm, Automatik och diagnostik i Medtronics Pacemakers vilket var lite vågligt då det var sista veckan jag tilläts att flyga :)

Juni- Åker över till Ulvön och firar midsommar, på vägen hem får vi soppatorsk på E4 in mot stan.




Juli-Jobbar mina sista dagar, åker till Kallviken och myser ett par dagar, en dagstur till IKEA i Sundsvall, pappa och Mats målar och tapetserar bebisrummet.

Augusti- Våran skatt föds efter 6 dagars övertid. Ett nytt helt underbart liv startar!


September- "Lära känna bebismys", Går en kurs i babymassage.


Oktober- Mats skadar sitt knä illa och tvingas till akut operation.
Gick ut med tjejerna för första gången på long time. Åker till IKEA med Pappa och Johanna. Får bekräftat hund och katt allergi.


November- Mats sjukskriven och vi är hemma alla tre och gör så lite som möjligt. Vi firar Mats allra första farsdag. Ebba skrattar för första gången!


December- Ebba döps och hon firar sin första jul samt tar sin första tugga med mat. Jag fyller 26 och det firas med famlij och vänner. Vi firar in det nya året på bästa sätt med goda vänner.


1 kommentar:

  1. Vad roligt att se och läsa om ert fantastiska 2009! Jag läntar ännu mer efter vår lilla dotter efter att ha sett alla fina bilder från er höst. :)

    Hoppas att ni får ett underbart 2010!

    SvaraRadera