måndag 18 januari 2010

Ännu en udda combo

Vi är på besök hos pappa och Ebba ska dagen till ära få äta lite kokta morötter (vi har traglat potatis ett par dar och stackars unge får bara kväljningar av det att jag kan inte tvinga i henne det nå mer). Med stora förhoppningar om att morätter skall passa damen gör vi ett försök, Nja det var ingen hit men det var bättre än potatis i varjefall.. Men missnöjet träder fram rätt fort och morfar släpper den geniala idén, vi blandar i lite banan!! (för det vet vi att hon gillar). Jag var skeptisk men tänkte jaja vi gör ett försök och si på tusan det gick NER!! Tugga efter tugga och hon gillade det :)

2 kommentarer:

  1. Ebba är som jag och tycker att all mat som innehåller banan är gott. Det är ett sundhetstecken. Ser fram emot att få bjuda henne på Flygande Jacob när hon är äldre :)

    SvaraRadera
  2. Ruben är heller inte överlycklig över potatis och morot. Vi prövade mixa potatis MED morot, en mycket dålig idé förstås eftersom det var en blandning av två av de saker han iNTE gillar. Han älskar dock också banan å han gillar även äpple, går direkt på det söta helt enkelt, dom är inte dumma =)

    SvaraRadera