fredag 4 juni 2010

Utflykt!











Efter att vi badat och lekt lite imorse tog vi en tupplur och när vi vaknade åt Ebba lite gröt som hon fick behålla och eftersom hon verkade pigg å alert bestämde vi oss för att promenera bort till 4-h gården tillsammans med Ida och Viggo!
Vi har klappat på fåren, tittat på kaniner, kycklingar, hästar och grisar! Fikat och haft en mysig dag!

Dock är det lite oros i skruttans mage, hon la av världens skitare på 4h gården! Vi satt vid ett bord och Ebba åt lunch, bordet bredvid sitter en pappa med 2 barn och äter glass. Ida och Viggo har nyss gått ut, då sätter hon igång. Världens längsta och högsta prutt som kommer i brallan! Pappan och barnen fnissar högt, jag fnissar inte lika högt. En sekund senare sprider sig odören likt en tryckvåg genom hela rummet. Jag packar snabbt i hop och beger mig tvärs över gården till toan. Skötbordet var en träplanka, lägger ner henne, får snabbt av blöjan och märker snabbt att konsistensen är flytande och som den orm hon är har hon snabbt vridit sig så det är bajs på alla kläder! Mysigt va? Men är man världens bästa Ebba så är man så det spelar lix ingen roll!
Jag tror inte att det är någon magsjuka iallafall snarare det lilla risgrynet som trängt fram i hennes överkäke!

Allt för nu!

1 kommentar:

  1. Haha, vilken skithistoria! Ni ser ut att ha haft en jättemysig dag, nästa gång vill Amanda också klappa fåren. :) Vi ses på måndag! Kram

    SvaraRadera