torsdag 3 juni 2010

Sccchtan & Surströmming!

Imorse hängde jag och Ebba på Fia ner till scchtan. Sen har jag hängt där hela dagen lång. Vännerna har byts av men jag och Ebba bestod :) Fia, Sandra, Jennie och Stina hann byta av varandra! Hehe ett kort tag lyckades vi vara alla samlade och då avnjöt vi en mjukglass på torget!

Världens bästa tjej på stan!
SÅ snäll och tålig när mamman flänger runt på stan och i alla butiker!


Sen åkte vi hem och med följde Stina och Alexander (Kabel) och vi käkade surströmming. Det var första gången för Alex men han fick minsann in sig 2 klämmor! Inte illa pinkat alltså för att vara en förstagångare, dock har han tenta imorgon så vi får hoppas att magen inte gör sig allt för mycket i uppror! Sen lirade vi en omgång med kubb innan regnet kom! Aaaah det är så härligt med sommarkvällar (utan regn då förstås)!

Om vädret tillåter imorgon hade jag tänkt att promenera bort till 4h gården och titta på djuren. Öppna förskolan har nämligen utflykt dit!! Härligt härligt!
Och på kvällen skall vi på Öppet hus, både Adde och hans syster Emelie tar examen! Vi välkomnar en Byggnadsingenjör (oj svårt ord att skriva) och en Mäklare! Grattis grattis!

God kväll kära ni!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar