lördag 5 december 2009

Latmaskar

Jaha lördagen har kommit och vi har egentligen massor att göra, men vi tar det mest bara lugnt och är riktiga latmaskar, Ebba ligger och snackar som aldrig förr, Mats ser på en handbollsmatch Sverige-Kongo, och jag skriver lite.

Vi hade tänkt att åka på Julmarknad på Gammlia men tänkte vänta tills tills det skymmer för det är ju mycket mysigare då :)
Sen har vi lite grejer att handla till imorgon. Vi gjorde ett nytt försök på stan igår igen men trots en handlingslista så kom vi hem med saker som inte var planerade och det vi skulle ha är fortfarande inte köpta, typiskt. Vi åkte hem och fikade med pappa och Lena istället, dom hade handlat en alldels förträffligt god saffranslängd på Café Victoria. Trist att hon var tvungen att åka hem idag och inte kunde komma på dopet.

Filmen jag berättade att vi skulle se på torsdagskväll såg vi efter 3 försök klart imorse. Våran lilla tjej vill att hennes mamma och pappa inte ska sitta uppe och titta på film medans hon sover för hon kan ju missa något spännande. Hon har blivit en riktig kvällsmänniska. Hennes peak ligger kring 23 snåret. Hon somnar vid tjugo över nio, halv tio för att sova en halvtimme och ladda för att köra slut på sina föräldrar :) Det är absolut förbjudet att vi är vakna när hon sover. Så från tiosnåret till allt mellan elva och halv ett så pratar hon, skriker och skrattar. Hon gråtskriker inte utan hon bara utnyttjar sina röstresurser till max, hon har nog kommit på att hon har en ordentlig pipa som det kommer roligt ljud ifrån. Vi får hoppas att det är övergående och det snabbt!Tur att hon är världens sötaste!

Nu ska jag göra mig iordning för dagens upptåg.

Ha en fin dag hörru :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar