tisdag 15 september 2009

Babymassage!




Idag har det masserats för hela slanten! Nja en liten överdrift kanske, efter 1 ben och 1 fot ville Ebba ha mat så när vi var klar med det så var dom andra klar med massagen, haha! Men det är ju så det är, dom små som styr! Det var mysigt iaf och nu ska vi öva här hemma till nästa vecka då det ska utökas med även magmassage. Tydligen så kan dom bajsa riktigt ordentligt efter benmassage så vi kommer isådanafall ha ordentliga skitkalas i veckan med tanke på att hon inte är dålig på det normalt sett :)
När det masserats, fikats och pratats så promenerade vi hem hit igen då Ebba och lille Viggo fick leka lite, Viggo var nog inte riktigt nöjd med sin nya lekkompis för hon var inte riktigt leksam :) Men dom spanade in varandra och sen fick Viggo prova Ebbas rolls royce vagga!

Äntligen tisdag och Idolkväll, dock så var det något annat trevligt program på 3an också så vi har lite beslutsångest men det lutar nog åt Idol för det är skrattvänligt, me like!

Hörs å syns!

1 kommentar:

  1. Sara och Selma16 september, 2009

    Vad du är duktig på att uppdatera! Fina bilder=) Är det inte härligt säg att vara mammaledig och bara gå omkring och mysa, träffa folk och göra kuliga saker!? Njut! Kram

    SvaraRadera