fredag 16 juli 2010

Spillirill och krondiamantbröllop!

Just precis så är det, spillerill om det är fredag, söndag eller onsdag? Hur skönt som helst det enda som avgör dagarna är vädret! Gött!

Idag åkte vi och pappa till farmor och farfar! Jag och Mats har vaxat och storstädat bilen så ser ni en blänkande, skinande, glänsande otroligt snygg Saab 9,5 Aero är det troligtvis oss ni ser :)
Annars som alltid när man är i Norrfors, mat, fika, frukt och mat (detta schema hålls oavsett hur många timmar visiten varar)! Men visst är det väl helt underbart?
Detta förtjusande par firade krondiamantbröllop i onsdags! Sug på den karamellen, det är alltså 65 år! SEXTIOFEMÅR!!! Och visste man det inte skulle man tro att de var nyförälskade! På tisdag ska vi samlas hela släkten och fira dem!
Igår var vi som sagt på stranden men fyttirackarn vad de blåste! Låg man platt ner på sanden gick det fint men att sitta i brassestolen och glassa var inte alls att tänka på! Dock sov Ebba i 2 timmar så jag fick ligga och lyssna på P1 sommar i lugn och ro!

Dagen innan det hade vi pysseldag med Amanda och Sofia. Vi håller på att göra fina fotoalbum till små tjejerna! Man har ju hunnit fixa ihop hela 4 sidor på snart 11 månader! Bra jobbat :)
Sofia hade handlat med sig ceasarsallad som var smaskens och vi efterättade med melon!
Småtjejerna fick sig ett dopp i poolen!

Nu ska jag dricka ett glas rött, äta lite chips och ta vara på sommaren!


Ebba & Amanda svalkar sig med ett dopp

Ebba & Mats på stranden i Länkebo


Min finaste farmor & farfar!


1 kommentar:

  1. Häftigt med 65-årig bröllopsdag!

    Tack för den fina dagen med pyssel och sommarmys, det får vi göra fler gånger!

    Kram!

    SvaraRadera